Nov 25, 2010

Hadiah perghh dari Angkasa !

 Assalamualaikum !!!!


Ini ialah perkara yang paling mengujakan dalam hidup aku setakat ni . Bruno Mars hantar something dekat aku ! Bruno Mars ! Bruno Mars ok !!?


OH MY GOD !!! menggeletar tangan aku bukak hadiah tu !!! woha !! serius wei ! haaa ! kalo boleh sume ayat-ayat aku dalam entry ni ade tande seru dekat hujung !!! hahahahahaha ! phewww !


ok ok , aku da lame tau dah wei . antara aku dan die memang ade connection . die tau aku peminat setia die . sebab tu arhh aku terpilih dalam banyak-banyak fans die dalam dunia ni !!! ahahaha ! wow !!!


see , tengok bawah ni . ape yang aku dapat dari die . wahhh ! 




This Hooligan is my new best friend . ' BEST FRIEND ' tu beb ... !!! haha . kembang hidung aku . wow ! siap ade sign die kot . bapak arrr . jeles x ?


yang ni plak tshirt hitam dow , siap ade sign die dgn budak band die lagi . die kan , bile dah ade connection , die dapat rase aku suke tshirt hitam . sebab tu lah aku sayang kau Bruno !



die siap bagi gambar kat aku lagi . dalam frame kaca plak tu .


 eh , basikal ? kenape die bagi aku basikal ? tengok dekat belakang seat tu , ade LOVE . haha .


 OMG !!! rupa-rupanya die hantar hadiah birthday dekat aku !!! oh my God !!! die dapat rupanye tweet aku pasal birthday aku tu ! wow !!! walopun 3 oktober da lame berlalu , tp aku x kesah ! sebab die dr Bruno Mars ! haha .


 ade tige bijik LOVE dekat belakang wish tu . hee . 


gambar berukur 4R . baru diambil gambar ni . die suruh aku tengok setiap kali teringat dekat die . ok Bruno . thank u dear ! wow .


eh , kejap-kejap . cuba tengok balik dekat gambar yang ade basikal dengan frame tu . besarkan sikit .

bace betul-betul . HANISAH !!! eh , bukan Bruno Mars ke yg bagi ?? hahaha . thank u nisa sayang ! love u ! love u ! muah ! muah ! 

to Hanisah : terima kasih sayangku ( wah ! ) saya sangat terharu . bukan senang ko nak buat bentu tuh . hee . aku akan ingat sampai bile-bile ! thank u beb !!! :D

so ape ce aku dengan Bruno Mars ? arghhh , aku x kesah . asalkan Bruno Mars tetap Bruno aku . hohoho . BOCK WITH U !!!

p/s : aku sangat excited , sampai mase tengah type , sengih sorang-sorang , sampai lenguh muscle pipi .



18 comments:

  1. mengong ye ikanani!
    hahahahha..nisah je pun..bounshi2~
    tahniah2...aku pn nak mintak la kat die pasni..pe???
    bruno eh..ok...!

    ReplyDelete
  2. ada lagik x hadiah dari angkasa tu

    ReplyDelete
  3. hahaha.. mati2 aku caye bruno mars yg bg.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. khaleeftunggal :

    hahahahaha . ok la tu bro ! owh terime kaseh bro ! awww !
    bruno ? oh shoot man ! no no no no ! ahahahaha ! :D

    ReplyDelete
  5. Jey Yusuff :
    eh , mesti la ade ! x ilang punye ! :D

    ReplyDelete
  6. Heidi Shafiq :
    hahahahaha ... x tido malam aku kalo betul2 Bruno yg bagi ! adoiyai .. :D

    ReplyDelete
  7. siyes aku ingt bruno mrs yg anta...taik tol

    ReplyDelete
  8. hak hak hak . ntah , taik tol ! haih ! geli perut aku . hahahaha . :D

    ReplyDelete
  9. syhanisahbukanbrunomars :pNovember 26, 2010 at 2:20 AM

    muahahaha....
    bruno mars here!teeheehee ;p

    awwww!x sangka dpt special post!macehhh!dpt rase cm terpopular skjap.ngahaha.maap utk belated buffday yg sgt2 belated ea awak.teeheee.love u to0o! ;)

    ReplyDelete
  10. syhanisahbukanbrunomars :

    bapak panjang name kaw ! haha . tu la , special tau ! untuk hanisah sorang je ! cewah ! haha . its ok sayang . thank u untuk event malam tadi jugak ! love u all ! muah ! muah ! muah ! oh , Bruno ! :D

    ReplyDelete
  11. angau!! gila!!!! gilaaaa!!!!!!!

    >_____________<

    ReplyDelete
  12. PESANAN PENAJA :

    Undi blog "THE BEAUTY IN UGLY" untuk Blog Personal Lelaki Pilihan (nombor 9 dari atas) kat sini
    -------> http://bpm-undi.blogspot.com/

    (guna semua browser yg ada..hehe)

    ReplyDelete
  13. bruno mars pun ada bg adiah kat aku gak.. dapat topi yang dia pkai tu, yp bapak aku ambik wat masuk kebun

    ReplyDelete
  14. HEROICzero :
    hahahaha . jelessss ! wek wek !

    ReplyDelete
  15. E.d.y :
    amboi amboi ! haha . ok ok .

    ReplyDelete
  16. SyerAgh :
    oi oi . perasan ! sampai ati ... x baek bawak g kebun . isk isk . sedih .

    ReplyDelete