Nov 23, 2010

SALIVA itu basah .

Assalamualaikum !


Air liur ? e yek yek . ade lah seorang member aku ni . kalo bercakap konfem percik air liur . hahahaha . tapi masalahnye , dekat aku je air liur die terpercik . cissss !


Cakap pasal air liur , aku teringat mase aku dekat-dekat UPSR dulu . ohhhh !


Mase tu , meja susun jarak-jarak . ye la , nak exam ni kan ! lepas tu , cikgu pulak x masuk sangat . kitaorang ni pun sembang-sembang lah . 


Sedang asyik aku bersembang , tibe-tibe , datang seorang budak lelaki ke meja aku . dari riak mukanye , die ingin menceritekan sesuatu kepada aku .


tibe-tibe : AHHH-CHOOOOOM !


bapak arhhhh ! air liur die bersembur penuh satu meja aku . lu memang bikin gua panas r budak . chit ! penuh dow penuh !!! e yek yek . then , die konon nak cuci r meje aku . kalo dah cuci pun , x hingin aku nak gune meje tu lagi . aku pun tuka la meje dgn die . hohoho . air liur dow ! berkuman tu . euwww .


gile kencang kau bersin !


ha , lagi satu cite ni , mase tu aku nak PMR plak . time tu tengah trial kalo x salah aku . eh , tak tak . mase tu Form 2 . haa . yea yea . Form 2 . pekse last sem . paper AGAME ! ow yeah . aku ingat .


agame punye paper kan lame gile mase die en , so ramai yang tido . memang lene GILEK rrrr . ade r sorang budak laki kelas aku ni , budak kelantan . die tido sambil memekup mukenye ke meja .


bile time da abis exam , ustaz kejut r die . pastu : SLRPPPPPPP . air liur die meleleh panjang GILE . hakhakhakhak . pengotor kan .


sebenarnye , banyak lagi cerite pasal air liur ni . tapi cam aku ni pengotor GILE en . dah r . so , AWAS ! jagalah air liur anda . OMG ! it sounds so wrong ! erghhh .


P/S : sory la ye . kotor sikit . air liur kan . saliva . SLRPPPPP . kecur air liur bile teringat mempelam mude cecah garam . perghhh !!!

20 comments:

  1. ko tuka meja ngn dia? igt dia x penah la kan bersin kat meja dia sendiri? HEHEHEHHH!

    ReplyDelete
  2. euw euw euw . geli gilo . erghhh !

    ReplyDelete
  3. hahahaha...=)

    -bazlaah-...hehehe

    ReplyDelete
  4. eee..jijiknyee

    eh..dah tukar la

    ReplyDelete
  5. Cik Bazlaah :
    oo gelak yee ! :D

    ReplyDelete
  6. E.d.y :
    haha . tu lahh jijik sikit . sorry . haha .

    ape yg tukar ? background ke ? lawa x ? haha .

    ReplyDelete
  7. woi.. aku tgh mkn ms bc entry ko ni.. siot tul..

    ReplyDelete
  8. keh keh keh . sory r brader . lupe plak nk buat amaran , ' jgn bace ketika makan ' . haha .

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum........... EUW EUW EUW EUW EUW ! Hahaha tapi saya pun sama :P

    ReplyDelete
  10. lawa...nampak simple but nice..ikut tema harry potter ke??huhu

    ReplyDelete
  11. bila lu ckp mempelam secara otomatik air liur gua memercik le laptop.. dem

    ReplyDelete
  12. nurul rushdi :
    waalaikummussalam sayang ! hahaha . ooo bersin percik-percik ye ! :D

    ReplyDelete
  13. E.d.y : terima kaseh ! hehe . ha a . roomate saye minat HP . kire mcm support die la . :D

    ReplyDelete
  14. hamzah ian :
    oh shoot man ! gua punye laptop pun basah sekali ni . apahal ? haha .

    ReplyDelete
  15. menarik entri anda. pertama kali jey singgah kat sini. follow ur blog.. tq

    ReplyDelete
  16. Jey Yusuff :
    ohh , terima kaseh , terima kaseh ! hee . :D

    ReplyDelete