Oct 3, 2010

Selamat Hari Jadi Aku !


happy besday ika !
oho , thank u semua ! muahhh !

so , arini 3 Oktober 2010 . arijadi aku ! hohoho .
bermulanye umur aku angke 2 ! tiada lagi belas-belasan tahun ! ohhh !
semalam , iaitu lewat malam semalam first time aku drive waktu malam ! so , kirenya aku penah drive waktu malam r time umur belasan tahun . hehe . ok , x baek bangge diri .

ha ! semalam aku singgah semayang dekat satu masjid ni . ade la sorang budak ni . x duduk diam ! serius bising gile ! merengek-rengek ! aku kutuk budak tu habis-habisan dalam ati ! haha .

lepas selesai semayang sume aku bagitau mama aku . pas2 mak aku bagitau :

" adek mase kecik dulu macam tu jugak , pantang salah sikit . mule la nak meraung !"
hahahahaha . opssss ! aku pun macam tu ?? oh my God ! hahaha .

so , aku rase mase aku kecik2 dulu konfem ramai meluat dekat aku . kirenya sekarang ni turn aku plak meluat kat budak2 . hehe .

happy birthday buat aku ! dan juge seorang blogger Hamzah Ian . besday gak kan ? hehe .

yang paling aku terharu besday kali ni kak yong balek cuti kejap untuk bagi adiah dekat aku . pas2 kawan tersayang aku call dari India kot ! name die Zubaydah Abd Aziz . pas2 family aku , sume kawan2 mase aku kecik-kecik sampai lah sekarang ni dah umur 20 dah still wish aku ! thanx sume ! muahhh ! sayang korang sume ! hehe .

P/S: happy besday buat sesiape yg berbulan Oktober ! terutamanye 3 Oktober ! woha !


6 comments:

  1. happy birthday to you...banyak dapat hadiah??hehehe

    ReplyDelete
  2. HAppy Birthday~
    Ma Allah bless U~

    ReplyDelete
  3. E.d.y : thank u ! emm , bole la . nape nk bagi adiah ke ? hehe .

    Amal : thank u dear ! amin . insyaAllah .

    tukang karut : tau ke tua ? hehe .

    ReplyDelete
  4. bagi hadiah dalam mimpi boleh??haha

    ReplyDelete
  5. aha ! bole bole . asalkan hadiah ! hehe .

    ReplyDelete