Jan 8, 2011

Kami Kembar , Kami Ok .

Assalamualaikum .


Bagaimana kalau kita ade kembar ? kembar seiras . memang susah sangat nak beza . kalau pandang cermin , rase macam ade hantu dekat sebelah . arghh .


Kalaulah aku ade kembar , aku x nak kembar same perempuan macam aku . x mo x mo . nanti kalau same-same perempuan , x ke haru . x pasal-pasal suka orang same , lepas tu tengok-tengok salah orang . ingatkan kakak rupanya adik , ala macam cerite Maya Mira yang Nasha Aziz berlakon tu . wah wah .


kalo aku ade kembar lelaki , kadang-kadang boleh la tukar jantina jap . macam dalam cerite He's Beautiful (You're Beautiful) , ala cerite korea tu . ai , da pandai nengok korea ? keh keh . Go Mi Nam (nei) dengan Go Mi Nyu . perghhh .


tapi , kalo kembar yang seiras la . kalo x seiras , x syok r . macam cats and dog . macam x wujud istilah kembar dalam konteks tu . tapi , x mo r kembar yang lekat-lekat . erm , nervous pulak rase kalau ade kembar ni . hee . ye lahh , ape yang ade dekat aku ade dekat kau . x ke seram .


Mungkin aku patut interview mane-mane kembar , tanya perasaan mereka . sejauh mane persamaan yang mereka ade . same sangat ke . aku memang excited kalau tau kawan aku ade kembar . rase unik sangat . tapi , aku x berani pandang muka diaorang lama-lama sangat . rase cam pening . hahahaha .


ok cukup di sini . senang cerite kembar memang perghhh r wei . ngee . 




keh keh .

7 comments:

  1. huhu..
    kalo nk de kembar skang mmg mustahil la kn..
    kalo nk dpt anak kembar mgkin la..
    hehe..
    =D

    ReplyDelete
  2. hoi, kembar seiras mana ada laki pompuan...

    ReplyDelete
  3. teringin nak anak kembar..huhu

    ReplyDelete
  4. hana :

    haha . tu lahh pasal . dlm mimpi je la . anak kembar ? kah kah . opsss !

    ReplyDelete
  5. alhaqimi :

    eh , ade la . dlm cite korea . haa .

    ReplyDelete
  6. E.d.y :

    ohh , semoga dpt anak kembar masa hadapan . haha . :D

    ReplyDelete
  7. muehhee..smoga dapat ank kembar pon dah ok...aku tengok junior aku kemabr seiras sekate ok je.hepi jer deorang..

    ReplyDelete