Feb 21, 2011

" GiveAway EdY : KATA KAU ! "


(klik gambar)

Assalamualaikum !


eh eh , ade Giveaway lagi ? hehe . bagus betul lah . Kalo berminat nak join , silalah klik banner di atas . Link akan terus menerus ke blog The Beauty In Ugly . hee .


ok ok gambar yang aku pilih ialah :




" Beginilah nasib diriku yang malang , oh Tuhan " getus hatinya .

Kehadapan Edy , 
Dalam banyak-banyak gambar , gambar ni menarik perhatian saye . hee . surrounding die dengan kaler memang pergh r . sesuai dijadikan gambar cover novel , " Si Pengemis di Pinggir Kota " . haha . ok ok .

orang bertuah yang bakal di tag ialah :

HEROICzero ! wee~ .

ok , setel .
sekian , terima kasih !

7 comments:

  1. Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck

    ReplyDelete
  2. terima kasih banyak2~ wee hooo!

    eh macam mana nak buat border tu?

    ReplyDelete
  3. wohooo...geng2 dslr berbicare..ahaha

    ReplyDelete
  4. lepas amik gmbr lu ada derma tak?

    huhuhu~

    ReplyDelete
  5. E.d.Y : okeh ! thank u !

    HEROICzero : seronok kan ! haha . xyah buat la . curi je gambo die .

    JIJI YU : acece . hehe .

    Pistachio : gua x tau . tanya bro Edy .

    EB : aww , thanx !

    ReplyDelete